”Unelmasi eivät ole tarpeeksi isoja jos naapurisi eivät naura niille.” Näin väittää suomalainen nuorisotähti Isac Elliot, joka keikkuu hittilistojen kärjessä ja vakuuttaa musiikillaan myös Suomen rajojen ulkopuolella. Nauravatkohan naapurit edelleen?

Isac Elliot Lundén tuli julkisuuteen ensi kerran joulukuussa 2012 kun hänen kappaleensa ”Pop Goes My Heart” soitettiin elokuvassa ”Ella ja kaverit”.  Pian sen jälkeen helmikuussa 2013 julkaistiin hänen hittikappaleensa ”New Way Home”, joka menestyi heti Suomessa nousten singlelistan ykköseksi.  Norjassa kappale ylsi heti myös singlelistalle ja on soinut radiossa näihin päiviin saakka. Ensimmäinen albumi ”Wake Up World” julkaistiin toukokuussa 2013 ja myi heti kultaa ja nousi albumilistan kärkeen Suomessa.

Tänä vuonna helmikuussa pääsi Isac Elliotista kertova, Sami Joensuun ohjaama dokumenttielokuva ”Dream Big – the Movie” julkisuuteen.  Elokuva tuli teattereihin myös Norjassa ja on matkalla esitettäväksi Ruotsissa ja Balttian maissa.

Isac Elliot on 13 vuotias poika musikaalisesta perheestä Kauniaisista. Opettajaisä seuraa poikaansa kiertueilla ja pitää huolen että läksyt tehdään myös keikkojen välillä. Isac on lyhyessä ajassa osoittanut musikaalisen lahjakkuutensa ja näin saanut myös musiikkimaailman isot tekijät kiinnostumaan. Tällä hetkellä hän tekee toista albumiaan Tukholmassa tuottaja RedOnen johdolla. Albumin ensimmäistä sinkkua odotetaan parhaillaan julkaistavaksi.

Isac Elliot on jo ehtinyt pitää usean pikaisesti loppuunmyydyn konsertin  Oslossa ja tänä keväänä Isac oli Norjan syöpäyhdistyksen ja radiokanava P4:n järjestämällä Vinterlyd-kiertueella ympäri Norjaa yhdessä Madconin, Rayleen ja Marcus & Martinuksen kanssa. Kesäkuun 20 päivä esiintyy Isac Elliot jälleen Rådhusplassenilla Pohjoismaisten suurimmassa ilmaiskonsertissa. Lisäksi voit bongata Isacin esiintymässä eri puolilta Suomea koko kesän ajan – koulunkäynti kun ei ole nyt esteenä.

Lähde: Wikipedia, P4.no, P3.no

Teksti: Susanna Vemo

Legg igjen en kommentar